Őrzés-védelem

Élőerős tevékenységi köreink

Büszkék vagyunk arra, hogy élőerős munkáink között több külföld tulajdonú vagy érdekeltségű ügyfelet épp úgy van módunk szolgálni, mint oktatási intézményeket, valamint irodaházakat.

Társaságunk valamennyi ügyfelével és alvállalkozójával közvetlenül szerződik, nincs teljesítési, számlázási láncolat.

Az őrzési feladatok szakmai irányítása, az őrszemélyzet ellenőrzése, az alkalmazandó dokumentumok, szabályzatok elkészítése közvetlenül a Társaságunk közép – és felső vezetésének hatásköre, feladata.

 

Élőerős biztonsági szolgáltatások:

objektum őrzés-védelem:

  1. recepciós szolgálat,
  2. személyforgalom kontrollálása,
  3. portaszolgálat,
  4. szállítmány- és rakodásellenőrzés,
  5. biztonsági járőrtevékenység.

reagáló-szolgálat:

A karbantartási- és hibaelhárítási alapszolgáltatás mellé, Balassagyarmat és Szécsény térségében saját személygépjárművel ellátott, 24 órás reagáló-szolgálatot üzemeltetünk, mely a biztonságtechnikai rendszerek jelzéseinek ellenőrzését biztosítja, továbbá az élőerős szolgálatok megerősítésére kerül bevetésre rendkívüli események alkalmával.

 

Megjegyzés:

  1. Az őrzési tevékenység végrehajtásában egyéni vállalkozói igazolvánnyal, illetve a 2005. évi CXXXIII. tv.- ben előírt igazolványokkal, szakmai felelősségbiztosítással rendelkező őröket foglalkoztatunk, akik közvetlenül Társaságunkkal állnak szerződéses kapcsolatban.
  2. Társaságunk tevékenységét, az Allianz Biztosító Zrt. 60 millió forintos éves kárlimitre biztosított szakmai felelősségbiztosításának fedezete mellett végzi.